ΞΕΦΤΙΛΕΣ…..

Posted: 18 Μαρτίου, 2012 in Uncategorized

Τα ΔΣ της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του Πειραιά, συντονισμένα κι οργανωμένα διέσπασαν την ενότητα του σώματος και δεν εφαρμόζουν την απόφαση της Ολομέλειας για αποχή στις 20,21, 26,27/3 και 5,6/4. Δίνουν γη και ύδωρ στην κυβέρνηση και στην Τρόικα για να περάσουν όλα πιο εύκολα χωρίς αντιστάσεις. Οι συνδικαλιστικές ηγεσίες όμως αυτές είναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ στη συνείδηση των συναδέλφων και θα το πληρώσουν πολύ ακριβά….αν νομίζουν ότι τελειώσαμε έτσι απλά, κάνουν πολύ μεγάλο λάθος….

Τοποθέτηση Μαργέλη, προέδρου ΔΣ Καλαμάτας

Ο Μανουσάκης δεν προλαβαίνει να τελειώσει την τοποθέτησή του, καθώς αποδοκιμάζεται άγρια από την πλειοψηφία των Προέδρων.

1η ψηφοφορία στην Ολομέλεια: αποχή ή αναστολή…επικράτησε η αποχή με 35-16.

2η ψηφοφορία στην Ολομέλεια: διαρκείας ή κυλιόμενες… επικράτησαν οι κυλιόμενες με 36-12. Ακούγεται ο Βαλεργάκης να «βροντοφωνάζει» κυλιόμενες και την επόμενη μέρα εισηγήθηκε στο ΔΣ (και ψηφίσθηκε) η αναστολή της αποχής.

Σχόλια
  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Η προεδράρα μας των 680 ψήφων που μάτωνε και σπάραζε για να τηρηθούν οι αποφάσεις της Ολομέλειας ως πριν από μερικές μέρες, πόσο εύκολα τώρα ακύρωσε τη απόφαση ή μάλλον πιο sic (όπως ανακοίνωσε) την ανέστειλε. Αραγε τί δικαιολογία θα βρει; Σίγουρα εσείς της Εναλλακτικής θα φταίτε πάλι. Ε λοιπόν είμαι περήφανος που έχουμε ένα πρόεδρο ο οποίος εκτός από σπουδαίος ηθοποιός επιπέδου χρυσών βατόμουρων είναι και εκπληκτικός ακροβάτης, με κωλοτούμπες ανώτερες ακόμα και του ομόσταυλού του Καρατζαφέρη.

Σχολιάστε