Δελτίο Τύπου για την εκδήλωση της Εναλλακτικής Πρωτοβουλίας με θέμα «η δικηγορία στην εποχή της κρίσης»

Posted: 9 Φεβρουαρίου, 2014 in Uncategorized

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου η εκδήλωση της Εναλλακτικής Πρωτοβουλίας Δικηγόρων Θεσσαλονίκης, στο κτήριο του Δ.Σ.Θ. – Διαγώνιος, με θέμα «η δικηγορία στην εποχή της κρίσης». Βασικά θέματα της εκδήλωσης ήταν ο νέος Κώδικας Δικηγόρων, τα φορολογικά, το ασφαλιστικό και οι συνθήκες δικηγορίας στο νέο εφιαλτικό τοπίο.
Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο γνωστός δικηγόρος Αθήνας και επί σειρά ετών μέλος Δ.Σ. του Δ.Σ.Α. Κώστας Παπαδάκης και ο Υποψήφιος Πρόεδρος του Δ.Σ.Θ. μάχιμος δικηγόρος και αταλάντευτος αγωνιστής Γιώργος Τζαμαδάνης. Τη συζήτηση συντόνιζε το μέλος του ΔΣ του ΔΣΘ Αρετή Σκουνάκη.
Παρεμβάσεις έκαναν οι συνάδελφοι Ζήσης Κλεισιάρης (για το νέο εκλογικό σύστημα), Μπάμπης Κουρουνδής (για το δικηγορικό συνδικαλισμό) και οι Βασίλης Τσιγαρίδας – Γιώργος Λογοθέτης (για τα δικαιώματα συνεργατών και ασκουμένων).
Στην εκδήλωση συμμετείχαν με ερωτήσεις και τοποθετήσεις δεκάδες συνάδελφοι, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία πολλών νέων δικηγόρων.
Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Κώστας Παπαδάκης, δήλωσε με έμφαση ότι στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την υποψηφιότητα του Γιώργου Τζαμαδάνη ως Προέδρου του Δ.Σ.Θ., την οποία μάλιστα χαρακτήρισε ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΣ, καθώς και την Εναλλακτική Πρωτοβουλία Δικηγόρων Θεσ/νίκης, της οποίας μάλιστα ζήτησε να ανακηρυχθεί επίτιμος μέλος. Πρόταση που φυσικά αποδεχθήκαμε με μεγάλη μας χαρά!
Θεσσαλονίκη 8 Φεβρουαρίου 2014

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s