ΤΕΤΑΡΤΗ 17/4 ώρα 10:30 π.μ. ΟΛΟΙ στα γραφεία του Τ.Υ.Δ.Θ.

Posted: 16 Απριλίου, 2013 in Uncategorized

Συγκέντρωση στα γραφεία του Τ.Υ.Δ.Θ. (Δωδεκανήσου 10Α) θα πραγματοποιήσουν αύριο Τετάρτη 17/4, ώρα 10:30 π.μ.,  οι δικηγόροι της Θεσσαλονίκης. , προκειμένου να δωθεί επιτέλους μια λύση στο μεγάλο πρόβλημα  της ιατροφαρμακευτικής μας περίθαλψης και της καταβολής των ασφαλιστικών μας εισφορών. Είναι απαράδεκτο και προκλητικό στους δύσκολους καιρούς που διανύουν οι δικηγόροι,  αλλά και γενικότερα όλη η κοινωνία,  να ζητείται η πλήρης και ολοσχερής εξόφληση των ασφαλιστικών εισφορών υγείας προκειμένου να περέχεται ακόμη και αυτή η στοιχειώδης και βασική κάλυψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης  στους δικηγόρους και στα προστατευόμενα μέλη της οικογένειας τους. Τα τελευταία  χρόνια είδαμε δραματική μείωση στις παροχές που αφορούν την υγεία μας και παράλληλα  αύξηση των ασφαλιστικών μας εισφορών για αυτήν. Παρ΄ όλα αυτά ο τομέας υγείας των δικηγόρων κωφεύει και συναρτά τη θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας και άρα το δικαίωμα πρόσβασης όλων μας στην υγεία με την καταβολή και τη μη ύπαρξη οφειλής των ασφαλιστικών μας εισφορών.

Για να μην υπάρχει κανείς που θα στερηθεί ακόμη και αυτό το βασικό δικαίωμα στην υγεία και στην περίθαλψη επειδή αδυνατεί να πληρώσει, 

ολοι αύριο στη συγκέντρωση των δικηγόρων στα γραφεία του Τ.Υ.Δ.Θ. για να απαιτήσουμε τη θεώρηση των ασφαλιστικών μας βιβλιαρίων εδώ και τώρα και να προασπίσουμε το ιερό δικαίωμά μας στην υγεία.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s