ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΓΚΟΝΤΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ

Posted: 23 Ιανουαρίου, 2011 in Uncategorized

Η Ολομέλεια συνεχίζει τις εργασίες της την Τρίτη 25.01.2011 ώρα 16.00 (4μμ) στη Θεσσαλονίκη στο Ηλέκτρα Παλλάς (Αριστοτέλους και Μητροπόλεως).

Μετά από ένα  τριήμερο με πρωτοφανείς διεργασίες στο δικηγορικό κόσμο  αποφασίστηκε από τον Μ. Λαμτζίδη η συνέχιση της Ολομέλειας την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη.

Για πρώτη φορά στα χρονικά του δικηγορικού συνδικαλισμού ο επίσημος Πρόεδρος της Ολομέλειας των Προέδρων (Δ.Παξινός) κηρύσσεται ανεπιθύμητο πρόσωπο και «αποκεφαλίζεται».

Το κυριότερο ανάχωμα της κυβέρνησης και των συμφερόντων γύρω από τη δικηγορία καταστρέφεται και φαίνεται να ανοίγει ο δρόμος για έναν συνδικαλισμό που αποκτάει υπόσταση στη κρισιμότερη στιγμή για την ανεξάρτητη δικηγορία και επομένως για το κράτος Δικαίου και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Τίποτα όμως δεν είναι αυτόματο και χρειάζεται η κινητοποίηση όλων μας. Η μάχη είναι δύσκολη και ο αντίπαλος ισχυρός. Όμως δεν είναι ανίκητος. Σε αυτόν τον αγώνα χρειαζόμαστε όλοι. ΓΙΑ  ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ. Αγωνιζόμαστε για την κατοχύρωση του επαγγέλματός μας και την ανάδειξη του κοινωνικού μας ρόλου. ‘Εχουμε το δίκιο με το μέρος μας και αυτή είναι η δύναμη μας. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 25/01 ΩΡΑ 4.00 ΜΜ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΑΛΛΑΣ.

ΥΓ : http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=101190

Advertisement

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.