Ολομέλεια στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 17 Ιουνίου. Αποχή του ΔΣΘ Πέμπτη και Παρασκευή 17,18/6

Posted: 10 Ιουνίου, 2010 in Uncategorized

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 12μ στο Βελλίδειο

Τελικά, αν και η Ολομέλεια των Προέδρων, στη συνεδρίαση της 4ης Ιουνίου, αποφάσισε να πραγματοποιηθεί νέα Ολομέλεια στις 11 Ιουνίου στην Αθήνα, ο Παξινός έγραψε την απόφαση αυτή στα παλαιότερα των υποδημάτων του, και συγκαλεί την Ολομέλεια την Πέμπτη 17 Ιουνίου ώρα 12μ. στο Βελλίδειο. Επικαλέσθηκε αρχικά «προσωπικό κώλυμα» για να μην τη συγκαλέσει, όμως κατάλαβε ότι έχει μείνει σχεδόν μόνος του, στην προσπάθεια του να επιβάλει τα μέτρα της Κυβέρνησης και του ΔΝΤ στο σώμα των δικηγόρων. Ήδη, οι δικηγορικού Σύλλογοι που αποφασίζουν  σε Γενικές Συνελεύσεις αποχή μέχρι τις 7 Ιουλίου αυξάνονται κάθε μέρα. Ο ΔΣΘ στη συνεδρίαση του ΔΣ την Πέμπτη 10 Ιουνίου, αποφάσισε 2ήμερη αποχή για την Πέμπτη και την Παρασκευή στις 17 και 18 Ιουνίου και κατόπιν θα συνταχθεί με την άποψη της Ολομέλειας.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ να παρακολουθήσουν την πολύ κρίσιμη συνεδρίαση της Ολομέλειας για να απαιτήσουμε συνέχιση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων μέχρι την τελική νίκη.

Σας ενημερώνουμε τέλος ότι το μέρισμα α’ εξαμήνου ανέρχεται σε 500 ευρώ μικτά. Αν υπολογίσουμε το φόρο 15% και τις κρατήσεις για ΤΑΔΙΘ και ΚΑΔΙΘ και παρκινγκ (όσοι έχουν ), τότε είναι πολύ πιθαν’ό να μην εισέλθει στους λογαριασμούς μας ούτε 1 ευρώ. Ο εκπρόσωπός μας στο ΔΣ κ. Τζαμαδάνης ψήφισε να μην κρατηθούν υποχρεωτικά οι εισφορές για ΤΑΔΙΘ και ΚΑΔΙΘ, όμως δεν εισακούσθηκε και απορρίφθηκε η πρόταση.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.