ΕΓΚΛΗΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ

Posted: 9 Φεβρουαρίου, 2010 in Uncategorized

                                            Π Ρ Ο Σ

Τον   κ.   Εισαγγελέα   Πλημμελειοδικών  Θεσσαλονίκης

 

Δια του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου.

 

                                        Ε Γ Κ Λ Η Σ Η

1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΡΠΟΥΖΙΔΗ του Παναγιώτη, Δικηγόρου, κατοίκου Θεσσαλονίκης και

2. ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ του Σωτηρίου, φοιτητή της Σχολής Καλών Τεχνών Α.Π.Θ., κατοίκου Θεσσαλονίκης.

 

                                           Κ Α Τ Α

Γ. Β. , Αστυνομικού της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης (ΔΑΕΘ), κατοίκου Θεσσαλονίκης οδός Κατσιμίδη αριθμός 9.

 

                                                               Θεσσαλονίκη 8 Φεβρουαρίου 2010

 

       Κατά το Σάββατο 6/2/2010 και περί ώρα 12η μεσημβρινή βρισκόμασταν με δύο ακόμη άτομα σε πολιτική εξόρμηση του μετωπικού σχήματος «ΑΝΤΑΡΣΥΑ» – Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή, του οποίου και οι δύο είμαστε μέλη (καθώς  ανήκουμε στο Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα, το οποίο μετέχει σε αυτό), στον πεζόδρομο  της πλατείας Αριστοτέλους και συγκεκριμένα στη γωνία Αριστοτέλους και Ερμού, μπροστά από το ΚΕΠ. Αξίζει εξαρχής να αναφέρουμε ότι και οι δύο έχουμε έντονη πολιτική και συνδικαλιστική δραστηριότητα, καθώς κατά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές ήμασταν υποψήφιοι Βουλευτές της «ΑΝΤΑΡΣΥΑ», ο μεν πρώτος στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης ο δε δεύτερος στην Περιφέρεια του νομού Κιλκίς, ενώ επιπλέον ο πρώτος από εμάς συμμετέχει στη συνδικαλιστική δικηγορική παράταξη «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» και ο δεύτερος είναι εκλεγμένος μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών Καλών Τεχνών (Εικαστικό Τμήμα) του Α.Π.Θ.

Κατά την εξόρμηση αυτή διανείμαμε φυλλάδια της «ΑΝΤΑΡΣΥΑ», ενημερώνοντας και συζητώντας με τους διερχόμενους περαστικούς για το «πρόγραμμα σταθερότητας» της κυβέρνησης, καλώντας τους να στηρίξουν την πανελλαδική απεργία που έχει εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη 10/2/10.

       Περί ώρα 12.30’ πλησίασαν στο σημείο που βρισκόμασταν τρεις αστυνομικοί, που εκτελούσαν πεζή περιπολία, ο ένας εκ των οποίων απευθύνθηκε σε εμάς και ζήτησε να ελέγξει το περιεχόμενο των προκηρύξεων που μοιράζαμε! Αμέσως μετά ο άνω αστυνομικός (που εκ των υστέρων πληροφορηθήκαμε ότι ήταν ο επικεφαλής της πεζής περιπολίας) και ήδη εγκαλούμενος μας ρώτησε εάν είχαμε άδεια για τον μικρό τηλεβόα , που ήταν τοποθετημένος σε ένα μικρό πτυσσόμενο τραπεζάκι δίπλα μας, καθώς και για την ίδια την πολιτική εξόρμησή μας και μας προέτρεψε επιτακτικά να απομακρυνθούμε από το σημείο, δηλώνοντάς μας ότι θα επανέλθουν λίγο αργότερα να το ελέγξουν. Εμείς από την πλευρά μας απαντήσαμε ότι δεν πρόκειται να φύγουμε, καθώς βρισκόμαστε σε πολιτική εξόρμηση  κόμματος, ασκούμε  νόμιμη πολιτική δράση και πως είναι συνταγματικό μας δικαίωμα να διακινούμε ελεύθερα τις ιδέες μας και να συμμετέχουμε ενεργητικά στην κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας.

       Πράγματι 15-20’ αργότερα οι άνω αστυνομικοί επανήλθαν, οπότε ο εγκαλούμενος ζήτησε από εμάς τις ταυτότητες και τα στοιχεία μας, ενώ στην εύλογη ερώτησή μας για ποιο λόγο τα ζητεί, μας απάντησε αορίστως ότι είμαστε υποχρεωμένοι να του τα δώσουμε. Εμείς από την πλευρά μας επαναλάβαμε ότι πρόκειται για πολιτική εξόρμηση ενόψει της πανελλαδικής απεργίας που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ και διάφορα σωματεία της χώρας ενάντια στο «σύμφωνο σταθερότητας» της κυβέρνησης, είμαστε μέλη πολιτικού κόμματος που έχει κατέλθει νόμιμα στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές και πως σε κάθε περίπτωση ασκούμε συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα, αυτό της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και της συμμετοχής στην κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας.

       Αμέσως μετά από αυτό, ο άνω αστυνομικός και ήδη εγκαλούμενος απαίτησε από εμάς να τον ακολουθήσουμε στο Α.Τ. Λευκού Πύργου, ζητώντας μάλιστα και συνδρομή ενισχύσεων!!!, για το λόγο ότι προτίθεται να βεβαιώσει σε βάρος μας παράβαση του Κ.Ο.Κ. για  κατάληψη οδοστρώματος!!! χωρίς άδεια, με τον ψευδέστατο και ανυπόστατο ισχυρισμό ότι υπήρξαν σχετικά παράπονα πολιτών…! Προς ισχυροποίηση μάλιστα του παραπάνω … «αδικήματος»  ενοχοποίησε το πτυσσόμενο τραπεζάκι διαστάσεων 40 Χ 60 εκατοστών, επί του οποίου είχαμε τοποθετήσει το έντυπο υλικό μας και ένα μικρό τηλεβόα (ντουντούκα)  και το οποίο βεβαίως βρισκόταν σε πεζόδρομο και όχι επί του οδοστρώματος, εφαπτόταν δε σε μία από τις κολόνες που υπάρχει στον πεζόδρομο της συμβολής Αριστοτέλους με Ερμού (πλάτους περίπου 50 μέτρων), χωρίς καθόλου να παρεμποδίζει τη διέλευση των πεζών ή να ενοχλεί τον οποιονδήποτε περαστικό !!!

       Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι κατά τον ίδιο ακριβώς χρόνο, επί του πεζόδρομου της Αριστοτέλους υπήρχαν σταθμευμένα πλείστα όσα αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσεως, μπροστά στην ΑΤΕ, ΕΤΕ, ΙΚΑ και διάφορα άλλα σημεία, ενώ μπροστά ακριβώς από το Α.Τ. Λευκού Πύργου ήταν σταθμευμένα (πάντοτε επί του πεζόδρομου) και επί πολλές ώρες τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα με αριθμ. κυκλοφορίας ΝΖΖ ………… μάρκας ………, ΝΙΗ ……… μάρκας …………. και ΝΕΤ ……… μάρκας ……….., τα οποία προφανώς και δεν αποτέλεσαν αντικείμενο ελέγχου της άνω πεζής περιπολίας.

       Κατά τη μετάβασή μας στο Α.Τ. Λευκού Πύργου, που βρίσκεται διαγωνίως απέναντι από το σημείο που βρισκόμασταν, ο πρώτος από εμάς δήλωσε ότι προτίθεται να ασκήσει όλα τα νόμιμα και συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά του και δια της υποβολής σχετικής εγκλήσεως, οπότε ο άνω αστυνομικός και ήδη εγκαλούμενος, προφανώς ενοχλημένος και οπωσδήποτε θορυβημένος από τις επικείμενες πειθαρχικές και ποινικές κυρώσεις στις οποίες είχε αυτοεκτεθεί εξαιτίας της παραπάνω παράνομης ενέργειάς του, υπέβαλε ψευδή έγκληση εναντίον μας για τον μεν πρώτο από εμάς για τα αδικήματα της απείθειας και απειλής, για τον δε δεύτερο για το αδίκημα της απείθειας!!!

       ΕΠΕΙΔΗ η άνω ψευδής και προσχηματική έγκληση υποβλήθηκε από τον εγκαλούμενο σε βάρος μας αποκλειστικά για λόγους αντιπερισπασμού και απόπειρας εκ των υστέρων νομιμοποίησης της προηγούμενης αυθαίρετης και απολύτως παράνομης προσαγωγής μας δήθεν προς εξακρίβωση στοιχείων για τη βεβαίωση ανύπαρκτης τροχαίας παράβασης,  η τελευταία δε αυτή (προσαγωγή) πέτυχε τελικά και τη ματαίωση της πολιτικής μας δράσης, την οποία προφανώς και στόχευε εξαρχής.

       ΕΠΕΙΔΗ  το αβάσιμο και ψευδές περιεχόμενο της άνω εγκλήσεως προκύπτει, εκτός των άλλων, και από την απλή ανάγνωση της από 6/2/2010 ένορκης κατάθεσης του ιδίου του άνω εγκαλούντα και ήδη εγκαλούμενου αστυνομικού, ο οποίος αναφέρεται στα πραγματικά περιστατικά, που κατά τους ψευδείς ισχυρισμούς του αποτέλεσαν αφορμή για την άδικη δίωξή μας, μέσα από πληθώρα αντιφάσεων, συγχύσεων και ασαφειών: συγκεκριμένα στην άνω κατάθεσή του αναφέρεται άλλοτε σε χωρίς άδεια χρήση μεγαφωνικής συσκευής (η οποία ούτως ή άλλως δεν χρησιμοποιείτο κατά τον επίμαχο χρόνο), άλλοτε σε παράνομη κατάληψη οδοστρώματος!, ενώ τελικά η (μεταγενέστερη μάλιστα της εγκλήσεώς του!) βεβαίωση του διοικητικού προστίμου αφορά τελικά σε κατάληψη πεζοδρομίου..!

       ΕΠΕΙΔΗ  στην ίδια ως άνω κατάθεσή του αναφέρεται στη βεβαίωση του διοικητικού προστίμου, ως ήδη συντελεσθείσας, αυτή ωστόσο ευχερώς προκύπτει ότι πραγματοποιήθηκε μόλις την 13:50’, δηλαδή μετά το πέρας της εγκλήσεώς του ή έστω κατά τη διάρκεια σύνταξής της (13:10’ – 14:10’), σε μια ατελέσφορη προσπάθειά του να νομιμοποιήσει την παράνομη προσαγωγή μας, την οποία ομοίως αυθαιρέτως και παρανόμως κατέστησε σύλληψη.

       ΕΠΕΙΔΗ   σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΚΑΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 5 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 48 Κ.Ο.Κ., γεγονός που γνώριζε πολύ καλά ο ίδιος ο εγκαλούμενος, καθώς ασφαλώς και δεν παρεμποδιζόταν καθόλου από ένα ασήμαντων διαστάσεων τραπεζάκι (40Χ60 εκατοστών) η κυκλοφορία των πεζών ούτε η είσοδος-έξοδος τυχόν οχημάτων άμεσης ανάγκης, ενώ εκ της κατασκευής και του χαρακτηρισμού του ένας πεζόδρομος (ιδίως αυτός της Αριστοτέλους)  οπωσδήποτε εξυπηρετεί ανάγκες πολιτικών εκδηλώσεων, συζητήσεων και κοινωνικών δραστηριοτήτων.

       ΕΠΕΙΔΗ  ακόμη και ο μοναδικός μάρτυρας – πολίτης (τον οποίο κατάφερε να εντοπίσει με αξιοθαύμαστο τρόπο ο εγκαλούμενος αστυνομικός, μόλις 3 ώρες μετά το περιστατικό), και την κατάθεση του οποίου επικαλείται, καθόλου δεν αναφέρει ούτε επιβεβαιώνει τα όσα αναληθή και ψευδή αναγράφει ο τελευταίος, αφού το μόνο που καταθέτει είναι ότι ο πρώτος από εμάς είπε επί λέξει: «δεν σου δίνω τίποτα, είναι συνταγματικό μου δικαίωμα να διαδηλώνω», ενώ ουδόλως και σε κανένα σημείο της κατάθεσής του αναφέρει περί παρεμπόδισης από εμάς της ομαλής διέλευσης των πεζών.

       ΕΠΕΙΔΗ σε πλήρη αντίθεση με το παραπάνω ο εγκαλούμενος ψευδέστατα αναφέρει ότι ο πρώτος από εμάς απευθύνθηκε δήθεν στον άνω πολίτη λέγοντάς του «ποιος σου μιλάει εσένα ρε γέρο, φύγε από δω κορόιδο», γεγονός που ουδέποτε έλαβε χώρα.

       ΕΠΕΙΔΗ  η σύγχυση και ασάφεια αλλά και το ψεύδος και αναλήθεια του περιεχομένου της εγκλήσεως αγγίζει τα όρια της φαιδρότητας, καθώς στο ίδιο το έντυπο της βεβαίωσης διοικητικού προστίμου εξ ευρώ 400, το οποίο επιβλήθηκε τελικά στον πρώτο από εμάς για χωρίς άδεια κατάληψη πεζόδρομου !!!, τέθηκε από τον εγκαλούμενο και σφραγίδα της Αρχής (Α’ Τμήμα Τροχαίας) στην οποία γνωστοποιείται το ωράριο παράδοσης πινακίδων, άδειας ικανότητας οδηγού και άδειας κυκλοφορίας του … παρενοχλούντος οχήματος (εν προκειμένω του μικρού τραπεζιού των 40Χ60 εκατοστών)!!! 

       ΕΠΕΙΔΗ   κατά τη διάρκεια υποβολής της εγκλήσεως του εγκαλούντα και ήδη εγκαλούμενου αστυνομικού σε βάρος μας, πληροφορηθήκαμε ότι αστυνομικά όργανα έσπευσαν και συνέλεξαν έντυπο υλικό της πολιτικής μας δράσης, που διανείμαμε κατά τα παραπάνω στους διερχόμενους πολίτες, προκειμένου να αποτελέσει μέρος της σχηματιζόμενης σε βάρος μας δικογραφίας, ως πειστήρια !!! των αδικημάτων που διαπράξαμε: δηλαδή της απείθειας, καθότι δεν συμμορφωθήκαμε και δεν πάψαμε τη διανομή των πολιτικών μας εντύπων, και της ΑΠΕΙΛΗΣ (!!!) που δέχθηκε ο εγκαλούμενος από τον πρώτο από εμάς, όταν εκείνος του γνωστοποίησε ότι θα ασκήσει έγκληση εναντίον του για όλες τις άδικες, παράνομες, αντισυνταγματικές και καταλογιστέες πράξεις που διαπράττει σε βάρος μας. 

       ΕΠΕΙΔΗ  η παραπάνω συμπεριφορά του εγκαλούμενου στοιχειοθετεί το αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας, κατά το άρθρο 239 παρ. 2 Π.Κ., κατά την έννοια ότι κατά την άσκηση των αστυνομικών καθηκόντων του, γνωρίζοντας πολύ καλά  πως ήμασταν αθώοι και ότι καμία αξιόποινη πράξη δεν είχαμε τελέσει, μας εξέθεσε εν γνώσει του σε άδικη δίωξη επιδιώκοντας την τιμωρία μας.

       ΕΠΕΙΔΗ κατά το άρθρο 2 παρ. 1 περ. α’ και ε’ του Π.Δ. 120/2008 «με τον όρο πειθαρχία νοείται: α) η πιστή συμμόρφωση των αστυνομικών προς το Σύνταγμα και τους νόμους …. ε) …. καθώς και ο σεβασμός και η προστασία των δικαιωμάτων αυτών, που προβλέπονται από το Σύνταγμα και τους νόμους» ιδρύεται ειδικό υπηρεσιακό καθήκον των αστυνομικών οργάνων να προστατεύουν συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των πολιτών, όπως εν προκειμένω η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και η συμμετοχή στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας (άρθρα 5 παρ. 1 και 29 παρ. 1 του Συντάγματος). 

       ΕΠΕΙΔΗ , ωστόσο, ο εγκαλούμενος αστυνομικός εν γνώσει του και με άμεσο δόλο να μας βλάψει, παραβίασε το παραπάνω καθήκον της υπηρεσίας του, καθώς με τις πράξεις του όχι μόνον δεν προάσπισε αλλά ματαίωσε στη συγκεκριμένη περίπτωση τη νόμιμη πολιτική μας δράση, τελώντας την αξιόποινη πράξη της παράβασης καθήκοντος κατά το άρθρο 259 Π.Κ.

       ΕΠΕΙΔΗ   επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά ότι αφενός εμείς ουδεμία αξιόποινη πράξη είχαμε τελέσει, αφετέρου δε η πρόσκληση του εγκαλούμενου να του χορηγήσουμε τα στοιχεία μας, για το μόνο λόγο ότι ασκούσαμε νόμιμη πολιτική δράση, ήταν απολύτως αυθαίρετη και παράνομη, όπως ομοίως παράνομη και ευθέως αντισυνταγματική υπήρξε και η εν συνεχεία διαταγή του να προσαχθούμε για τον ίδιο λόγο στο Α.Τ. Λευκού Πύργου, όπως και έγινε.

       Επειδή  κατά τα παραπάνω, ο εγκαλούμενος τέλεσε επιπλέον και το αδίκημα της παράνομης βίας (άρθρο 330 Π.Κ.), καθώς μας  εξανάγκασε να ματαιώσουμε την πολιτική μας εξόρμηση, να χορηγήσουμε τελικά τα στοιχεία μας και να διαταχθούμε σε πλήρη εγκληματολογική σήμανση, την οποία βεβαίως και αρνηθήκαμε λόγω του παρανόμου της προσαγωγής και εν συνεχεία συλλήψεώς μας και για την οποία άρνηση ασκήθηκε νέα δίωξη σε βάρος μας για απείθεια.

       ΕΠΕΙΔΗ  , επιπλέον, ο εγκαλούμενος έχει τελέσει σε βάρος μας και το αδίκημα της κατακράτησης παρά το Σύνταγμα (άρθρο 326 Π.Κ.), καθώς μετά από όλα αυτά κρατηθήκαμε τελικώς επί 6 συνεχείς ώρες στο Α.Τ. Λευκού Πύργου (ενώ αφεθήκαμε ελεύθεροι μετά από προφορική εντολή του κ. Εισαγγελέα Υπηρεσίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης), επί τη βάσει μιας κατασκευασμένης, σαθρής και όψιμης κατηγορίας, η οποία διαμορφώθηκε σκόπιμα από τον εγκαλούμενο, προκειμένου να λειτουργήσει δικαιολογητικά γι’ αυτόν, όταν αντελήφθη ότι η αξιόποινη και κακόβουλη συμπεριφορά του σε βάρος μας δεν θα μείνει χωρίς απάντηση.

       ΕΠΕΙΔΗ     η αναλήθεια όλων των ισχυρισμών του εγκαλούντα και ήδη εγκαλούμενου σε βάρος μας είναι ουσιώδης και παραμορφώνει εντελώς τα γεγονότα, ώστε δεν πρόκειται για απλή υπερβολή, ενώ είχε και έχει θετική γνώση ότι οι αποδιδόμενες σ’ εμάς αξιόποινες πράξεις είναι ανύπαρκτες και ψευδείς, συντρέχει συνεπώς δόλος του άμεσος, προφανής και προμελετημένος.  

ΕΠΕΙΔΗ    ο εγκαλούμενος εν γνώσει του μας καταμήνυσε ψευδώς για αξιόποινες πράξεις που ουδόλως είχαμε διαπράξει με σκοπό να προκαλέσει την καταδίωξή μας, διαπράττοντας έτσι σε βάρος μας και το αδίκημα της ψεδούς καταμηνύσεως (άρθρο 229 παρ. 1 Π.Κ.).

ΕΠΕΙΔΗ   σε κάθε περίπτωση, το έγκλημα της ψευδούς καταμηνύσεως  είναι τετελεσμένο μόλις περιέλθει η μήνυση στην Αρχή ή γίνει ανακοίνωση σ’ αυτήν, ανεξάρτητα μάλιστα αν στη συνέχεια ασκήθηκε ή όχι ποινική δίωξη κατά του μηνυομένου (ΑΠ  671/1985 ΠοινΧρον  ΛΕ’ 976).

ΕΠΕΙΔΗ   η αξιόποινη συμπεριφορά του εγκαλουμένου εκθέτει σε κίνδυνο παραπλάνησης την απονομή της δικαιοσύνης, αφού αποτέλεσε αφορμή για αδικαιολόγητη εκ των πραγμάτων δίωξή μας.     

     

                           ΓΙΑ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

 

      ΕΓΚΑΛΟΥΜΕ τον  Γ. Β, Αστυνομικό της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης (ΔΑΕΘ), κάτοικο Θεσσαλονίκης οδός Κατσιμίδη αριθμός 9  και ζητούμε την  ποινική του δίωξη και την κατά νόμο τιμωρία του για τις πράξεις της κατάχρησης εξουσίας (239 περ. β’ Π.Κ.), παράβασης καθήκοντος (259 Π.Κ.), παράνομης βίας (330 Π.Κ.), κατακράτησης παρά το Σύνταγμα (326 Π.Κ.)  και ψευδούς καταμήνυσης (229 Π.Κ.) και ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι παριστάμεθα ως πολιτικώς ενάγοντες για την χρηματική ικανοποίηση της ηθικής βλάβης που έχουμε υποστεί από τις παραπάνω άδικες, παράνομες και αξιόποινες πράξεις του, για το ποσό των 44 ευρώ, με τη ρητή επιφύλαξη να αναζητήσουμε το επιπλέον στα αρμόδια πολιτικά και διοικητικά Δικαστήρια.

       Συνημμένα με την παρούσα μας προσκομίζουμε την από 6/2/2010 ένορκη κατάθεση – έγκληση του νυν εγκαλούμενου και την κατά την ίδια ημερομηνία ένορκη κατάθεση του κ. ………….

      ΜΑΡΤΥΡΕΣ προτείνουμε τους:

1. Χαράλαμπο Κουρουνδή του Αποστόλου, Δικηγόρο Θεσσαλονίκης και

2. Εύα Τζένου, καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης, κάτοικο Θεσσαλονίκης,

επιφυλασσόμενοι να προτείνουμε και άλλους στο μέλλον.

       Διορίζουμε αντίκλητους και πληρεξούσιους Δικηγόρους μας τον Γεώργιο Α. Τζαμαδάνη (Α.Μ.Δ.Σ.Θ. 1187), και την Αρετή Δ. Σκουνάκη (Α.Μ. 4298).

       Παρακαλούμε όπως η παρούσα μας συσχετισθεί με την υπ’ αριθμ. …. δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος μας και μας χορηγηθούν 2 επικυρωμένα αντίγραφα αυτής._

 

                                                                                          ΟΙ  ΕΓΚΑΛΟΥΝΤΕΣ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.