ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Δ.Σ.Θ.

Posted: 9 Οκτωβρίου, 2008 in Uncategorized

Μετά από την καταλήστευση των Ασφαλιστικών μας Ταμείων και τις εν γένει αντιδραστικές αλλαγές που αρχίζουν ήδη να εφαρμόζονται με τον πρόσφατο αντιασφαλιστικό Νόμο, εναντίον του οποίου αγωνιστήκαμε σθεναρά, η Κυβέρνηση εξαπολύει νέα επίθεση στα εισοδήματά μας. Οι επιχειρούμενες αλλαγές με την κατάργηση αφενός μεν του αφορολογήτου ορίου αφετέρου δε της υποχρεωτικής παράστασης στα ακροατήρια και στα συμβόλαια (βλ. δήθεν απελευθέρωση κλειστών επαγγελμάτων), προοιωνίζουν ένα ακόμα δυσκολότερο μέλλον για τη ζωή μας και το επάγγελμά μας.
Μπροστά στην κατάσταση αυτή πρέπει να δώσουμε μία δυναμική απάντηση και να εμποδίσουμε την Κυβέρνηση να εφαρμόσει τις σχεδιαζόμενες, εξοντωτικές για εμάς, ρυθμίσεις.
Είναι απαραίτητη η άμεση σύγκληση Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου, προκειμένου να συζητήσουμε την ήδη διαμορφωμένη κατάσταση και να επιλέξουμε τους κατάλληλους τρόπους αντίδρασης, σε συντονισμό και με τους άλλους κλάδους εργαζομένων που αντιδρούν στο φορολογικό νομοσχέδιο (εφοριακοί, γιατροί κ.ά.), ενώ είναι απαραίτητη και μία συνολική ενημέρωση για την πορεία του ασφαλιστικού ζητήματος.
Όμως, για μία ακόμα φορά η πλειοψηφία του Δ.Σ. αρνείται τη σύγκληση της Γ.Σ., φοβούμενη στην πραγματικότητα το λόγο των ίδιων συναδέλφων και προτιμά να παίρνει αποφάσεις ερήμην μας, κλείνοντας ουσιαστικά κάθε διάθεση για κινητοποίηση. Μάλιστα, το πρώτο δείγμα γραφής της ήταν αρνητικό, καθώς εξαίρεσε από την πρόσφατη αποχή (8-11/9) τους συναδέρφους που εργάζονται για το Κτηματολόγιο (χωρίς να υποβληθεί από την πλευρά τους κανένα τέτοιο αίτημα), ενώ θα έπρεπε να μην είχε συμβεί αυτό, γιατί η μη συμμετοχή των συναδέλφων στις διαδικασίες Κτηματογράφησης θα ασκούσε ουσιαστική πίεση στην Κυβέρνηση καθώς οι υπόλοιποι βρισκόμαστε σε δικαστικές διακοπές.
Μόνη λύση είναι η σύγκληση Γ.Σ. του Συλλόγου, η μαζική συμμετοχή σε αυτήν και η κινητοποίηση ενάντια στα προωθούμενα μέτρα.

ΖΗΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Δ.Σ.Θ.

ΣΤΕΙΛΤΕ EMAIL στο enallaktiki@hotmail.com για την υπογραφή σας προς σύγκληση γενικής συνέλευσης με τα παρακάτω στοιχεία.

ΟΝΟΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟ Α.Μ. ΤΗΛ/EMAIL

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.